ANADOLU MEKTEBİ CENGİZ AYTMATOV PANELİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Anadolu Mektebi projesi kapsamında bugün okulumuzda 21. panelimiz olan "Cengiz Aytmatov Paneli'ni" gerçekleştirdik. 10.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı panelin başkanlığını Hayrunnisa Karadeniz üstlendi. Açılış konuşmasını  Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık İŞLER ve Erciş Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Kurbani ÖZDAŞ 'ın gerçekleştirdiği panelimizin değerlendirme konuşmasını Okul Müdürümüz Mehmet Şakir DENİZ yaptı.

Panelistlerimizden Handan Gürbüz, Cengiz Aytmatov eserlerinde "Kader "konusunu Kur'an-ı Kerim'den ayetler ve hadislerle anlattı.

Ayşegül Poyrazoğlu, Cengiz Aytmatov eserlerinde "Mankurtlaşma" konusunu anlattı.

Sami Baran Akmaz, Cengiz Aytmatov eserlerinde "Vicdan" konusunu ele aldı.

İkbal Şahin, Cengiz Aytmatov eserlerinde "Hayvan ve insan"konusunu ele aldı.

Songül Canpolat, Cengiz Aytmatov eserlerinde "Yalnızlık " konusunu ele aldı.

Panelimize gelerek bizleri destekleyen İlçe Milli Eğitim müdürü Sadık İŞLER'e, Şube Müdürlerimiz Halil İLHAN ve Mahmut HANGÜL'e, Erciş Bilim Sanat Merkezi Müdürü Kurbani ÖZDAŞ ve müdür yardımcısı Adem TAŞ'a, Okul Müdürümüz Mehmet Şakir DENİZ'e, Anadolu Mektebi ilçe temsilcisi Nurullah OLGUN'a; panelin hazırlanmasında emek veren danışman öğretmenimiz Yavuz ÖZTOKTAŞ'a ve sunumlarını gerçekleştiren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

07-03-202407-03-202407-03-202407-03-202407-03-202407-03-2024

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 13:30 - Görüntülenme: 389