ANADOLU MEKTEBİ MUSTAFA KUTLU PANELİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Anadolu Mektebi projesi kapsamında okulumuzda 19. Panel olan Mustafa Kutlu panelini icra ettik.

Açılış konuşmasında Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Şakir DENİZ projeyle ilgili "Anadolu Mektebi'nin mezun vermeyen, hayat boyu devam eden bir okul" olduğunu vurguladı. Tüm idareci ve öğretmenlere teşekkürlerini dile getirirken öğrencilerimizi projeye dahil olup emek verdikleri için tebrik etti.

Panel 9. Sınıf öğrencilerinden oluşan bir ekip tarafından icra edildi. Panel başkanı 9A sınıfından Göknur KARAKUŞ'un etkili sunumuyla başlayan panel;

9A sınıfından Nisanur NADİROĞLU'nun "Mustafa Kutlu Eserlerinde Şehirleşme",

9A sınıfından Bejnanur GÖREN'in "Mustafa Kutlu Eserlerinde Umut",

9A sınıfından Şevin KONUK'un "Mustafa Kutlu Eserlerinde Ahlak Anlayışı"

ve 9D sınıfından Hatice Beren BÜYÜKTEPE'nin "Mustafa Kutlu Eserlerinde Tasavvuf" konulu konuşmalarıyla devam etti.

Öğrencilerimiz sene başından bu yana  eserlerini okuyup inceledikleri kıymetli yazarımızın en çok değindiği konuları kendi üsluplarıyla ifade etti.

Değerlendirme konuşmasında Müdür Yardımcımız Nurullah OLGUN öğrencilerimizin ifade ettikleri konulara ilişkin görüşlerini dile getirerek öğrencilerimizi takdir etti.

Öğrencilerimizin panelini dinlemeye gelen Lokman Hekim MTAL Müdürü İsmet GÜLER'e, değerli velilerimize, panelin hazırlanmasında hiç bir desteklerini  esirgemeyen okul idaremize, danışman Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Damla ÖZDEMİR'e ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-2024

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 21:23 - Görüntülenme: 392