BENİM PENCEREMDEN HAYAT VE UMUT eTwinning PROJESI

Bütün dünya Covid 19 virüsü ile çalkalanırken "Benim Gözümden Hayat" adlı eTwinning projemizde, Nisan ayı çalışması olarak "Benim Penceremden Hayat ve Umut" konulu çalışmalar yaptık. Öğrencilerimiz şiirlerle umudun bitmediğini anlatırken, pencerelerinden çektikleri fotoğraflarla da umudun hep var olduğunu kameraları ile ifade ettiler. Ayrıca projedeki ortak okullarla hazırlanan akrostiş şiir çalışmamızda da evde kalmanın ve maske takmanın önemine dikkat çektik.

Projemizin ortak okullarla oluşturulan Benim Penceremden Hayat ve Umut adlı çalışması. (İ harfinde 9F sınıfından öğrencimiz Bahar Demir)

9E sınıfından öğrencimiz Ezgi Nilay Beyiş'in Proje kapsamında hazırlağı Benim Penceremden Hayat ve Umut videosu

9C sınıfından Ece Nur Durmaz'ın proje kapsamında hazırladığı Benim Penceremden Hayat ve Umut adlı videosu

.