DÜŞÜNCE DAİRESİ PROJEMİZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni İdris KALKAN'ın yürüttüğü Düşünce Dairesi projesi "Öğrenci Özne'dir" sloganıyla yoluna devam ediyor.

Düşünce Dairesi projesinde, verilen görevi yerine getirenden ziyade kendi görevini oluşturabilecek ve sorumluluk sahibi olabilecek öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Kendi tercih ettikleri kitapla, kendi ürettikleri sorularla, dinleyicilerin gönülleri nasıl fethedilir gayretiyle yol almaya devam ediyoruz. Adım atmak için lider arayışına girmeden, kendi liderliklerini mütevazı bir şekilde oluşturma fikri projemize yön veriyor.

Yeni ve taptaze bir ekiple bu senenin projeleri çizildi. Okumaya, yorumlamaya, cesurca konuşmaya, kalemle kelimeleri inşa etmeye bismillah denildi.

Proje yürütücüsü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz İdris Kalkan ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

24-10-202324-10-202324-10-202324-10-2023

Yayın: 24.10.2023 - Güncelleme: 24.10.2023 17:41 - Görüntülenme: 363