ERZURUM'DA BÖLGE BİRİNCİSİ OLAN EKİBİMİZ ÖYKÜLERİYLE TÜRKÜLERİMİZ YARIŞMASINDA TÜRKİYE FİNALİNDE

Bugün Erzurum'da gerçekleşen Sosyal Bilimler Liseleri arası Öyküleriyle Türkülerimiz adlı türkü yarışmasında okulumuz Doğu Anadolu Bölge Finali'nde birinci olarak 2 Haziran'da Ankara'da düzenlenecek olan Türkiye Finali'ne katılmaya hak kazandılar.

Yarışmada Kırmızı Gül Demet Demet adlı türküyü seslendiren 9.sınıf öğrencimiz Tuğbanur Kaya'ya, bağlaması ile türküye eşlik eden 12.sınıf öğrencimiz Muhammed Baran Kılınç'a, türkünün öyküsünü seslendiren 11.sınıf öğrencimiz Zehra Kaptı'ya, klipte oynayan öğrencilerimiz Hüseyin Albayrak, Furkan Kenan Karahan ve Ulaş Baran'a, öğrencilerimizi çalıştıran Müzik öğretmeni Sertaç İtgin'e, klip çekiminde yönetmen ve kameramanlık yapan İngilizce öğretmenimiz Semih Sönmez'e, hazırlık sürecinin başından sonunda ekibe rehberlik eden Edebiyat öğretmenlerimiz Kinem Dilan Bazın, Fatih Özbay ve Nurullah Olgun'a, Erciş Erzurum yolunda ulaşım konusunda bizleri yalnız bırakmayan Mahmut Dokumacı'ya, varlıklarıyla ekibimize destek olan müdür baş yardımcımız Yunus Kızılkaya'ya, Rehberlik öğretmenimiz Halil Kaya'ya ve bütün yarışmalarda okulumuzun kalitesini yükseltmek için her türlü imkanı ve desteği sunan okul müdürümüz Mehmet Şakir Deniz'e çok teşekkür ederiz.

26-05-202226-05-202226-05-2022

Yayın: 26.05.2022 - Güncelleme: 02.06.2022 15:13 - Görüntülenme: 1723