VAN / ERCİŞ - Erciş Sosyal Bilimler Lisesi

Etiket Sonuçları: Yarı Final

Nis

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Münazara turnuvasında okulumuz Erciş Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin katıldığı çeyrek final maçlarında 1 takımımız yarı finale yükselmiştir.
11 G sınıfından Ayşegül TEBER ile 11 B sınıfından Rumeysa Azra YAŞAR'nın oluşturduğu takım yarı finale yükselmişlerdir.
11 D sınıfından Nur Berrak ÇİFTÇİ ile 9 C sınıfından Abdulsamet KAYA'nın oluşturduğu takım çeyrek final mücadelesinde elenmişlerdir.
Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimiz  Şura GÖKCE DURU, Mürüvet DUNKAT, Asiye DURSUN ve Onur İLHAN'ı tebrik ediyor yarı finalde başarılar diliyoruz.

Ara

Okul sporları kapsamında düzenlenen okullar arası Basketbol turnuvasında okulumuz grubunu lider tamamlamıştı.Bugün oynanan çeyrek final müsabakasında uzatmaya giden maçta rakibi İbrahim Karaoğlanoğlu Anadolu Lisesini 52-44 yenen okulumuz yarı finale yükselerek son 4 takım arasına kalmıştır.
Öğrencilerimizi ve Beden eğitim öğretmenimiz Caner BEKGÖZ'ü tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Erkek Futbol Takımımız bugün oynadıkları Mehmet Murat İşler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine karşı 6-3 galip gelerek Yarı Finale yükselmişlerdir. Öğrencilerimizin bu önemli maçında yalnız bırakmayan sayın okul müdürümüz Mehmet Şakir DENİZ başta olmak üzere Öğrencilerimizi ve Antrenör Öğretmenimiz Caner BEKGÖZ'e teşekkür ediyor ve gelecek maçlarında başarılar diliyoruz.