Etiket Sonuçları: gençlik

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 18.05.2024 tarihinde saat 19:30 da düzenlenen gençlik yürüyüşüne okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri de katılım göstermiştir.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen liseler arası satranç turnuvasında 11 C sınıfından Aysu YALINKILIÇ tüm rakiplerini mağlup ederek İLÇE BİRİNCİSİ olmuştur.
Öğrencimizi ve danışman öğretmenimiz Caner BEKGÖZ'ü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Gençlik Haftası kapsamında 16 Mayıs 2019 Perşembe günü Van Valimiz Mehmet Emin BİLMEZ, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri arası düzenlenen  münazara yarışmasında Türkiye finallerine kalan ve Eylül ayında İstanbul´da ilimizi ve bölgemizi temsil edecek olan okulumuz öğrencileri Furkan Turan ve Zeynep Beyza Poyrazoğlu ile okul müdür yardımcımız Nurullah OLGUN´u kabul ettiler. Öğrencilerimizi tebrik eden Sayın Valimiz, bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dilediler ve öğrencilerimizi ödüllendirdiler.