Etiket Sonuçları: münazara

May

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 16 okul ve 128 öğrenci ile 19.02.2024 tarihinde başlayan münazara turnuvasında bir çok eleme turunu geçerek finale kalan ve  okulumuz Erciş Sosyal Bilimler Lisesini temsil eden 11 B sınıfından Rümeysa Azra Yaşar ile 11 G sınıfından Ayşe gül TEBER'in oluşturduğu takım bugün oynanan final maçında VAN İL İKİNCİSİ  olmuşlardır.

Yarışmaya Van İli Milli Eğitim Müdürü sayın Mehmet Nurettin ARAS, Van il Milli Eğitim Müdür yardımcısı sayın Recep TÜRK ile Şube Müdürleri eşlik etmiştir.

Öğrencilerimize bu önemli maçta eşlik eden sayın okul müdürümüz Mehmet Şakir DENİZ ile okulumuz münazara kulübü öğrencileri ve Van il Parlamenter münazara yarışmasının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Katılım gösteren tüm öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimiz Şura GÖKCE DURU, Mürüvet DUNKAT, Asiye DURSUN ve Onur İLHAN'ı  tebrik ediyoruz.

May

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Münazara turnuvasında okulumuz Erciş Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin yarı final maçına Van İli Milli Eğitim müdür yardımcısı sayın Recep TÜRK, Bakanlık müfettişi sayın Şahin AKÇA ve şube müdürleri katılım göstermiştir.
11 G sınıfından Ayşegül TEBER ile 11 B sınıfından Rumeysa Azra YAŞAR'nın oluşturduğu takım maçlarını 1.likle kazanmış olup finale yükselmişlerdir.
Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimiz  Şura GÖKCE DURU, Mürüvet DUNKAT, Asiye DURSUN ve Onur İLHAN'ı tebrik ediyor finalde başarılar diliyoruz.

Nis

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Münazara turnuvasında okulumuz Erciş Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin katıldığı çeyrek final maçlarında 1 takımımız yarı finale yükselmiştir.
11 G sınıfından Ayşegül TEBER ile 11 B sınıfından Rumeysa Azra YAŞAR'nın oluşturduğu takım yarı finale yükselmişlerdir.
11 D sınıfından Nur Berrak ÇİFTÇİ ile 9 C sınıfından Abdulsamet KAYA'nın oluşturduğu takım çeyrek final mücadelesinde elenmişlerdir.
Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimiz  Şura GÖKCE DURU, Mürüvet DUNKAT, Asiye DURSUN ve Onur İLHAN'ı tebrik ediyor yarı finalde başarılar diliyoruz.

Mrt

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Münazara turnuvasında okulumuz Erciş Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin katıldığı ikinci turda kalan dört takımımızdan ikisi çeyrek finale geçmeye hak kazandı. 11 D sınıfından Nurberrak ÇİFTÇİ ile 9 C sınıfından Abdulsamet KAYA, 11 B sınıfından Rümeysa Azra YAŞAR ile 11 G sınıfından Ayşegül TEBER adlı öğrencilerimiz çeyrek finale geçmeye hak kazandı.   9 C sınıfından Ayşenur ÖZTÜRK ile Muhammed Enes SAĞLAM, 11 A sınıfından Ali Taha YÜCEL ile 11 D sınıfından Gülse BOZELİ'yi yarışmada verdikleri mücadeleden ötürü tebrik ediyoruz. Bir sonraki münazara yarışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.   Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimiz  Şura GÖKCE DURU, Mürüvet DUNKAT, Asiye DURSUN ve Onur İLHAN'ı tebrik ediyor çeyrek finalde başarılar diliyoruz.

Şbt

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Münazara turnuvasında okulumuz Erciş Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin katıldıkları dört takım da ilk turu geçmeye hak kazandı. 11 D sınıfından Gülse BOZELİ ve Nurberrak ÇİFTÇİ,  11 A sınıfından Ali Taha YÜCEL, 11 B sınıfından  Rümeysa Azra YAŞAR, 11 G sınıfından Ayşegül TEBER, 9 C sınıfından Muhammed Enes SAĞLAM, Abdulsamed KAYA, Ayşenur ÖZTÜRK  64 takım içerisinden oynadıkları maçları kazanarak çeyrek finale kalmışlardır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimiz  Şura GÖKCE DURU, Mürüvet DUNKAT, Asiye DURSUN ve Onur İLHAN'ı tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

May

Gençlik Haftası kapsamında 16 Mayıs 2019 Perşembe günü Van Valimiz Mehmet Emin BİLMEZ, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri arası düzenlenen  münazara yarışmasında Türkiye finallerine kalan ve Eylül ayında İstanbul´da ilimizi ve bölgemizi temsil edecek olan okulumuz öğrencileri Furkan Turan ve Zeynep Beyza Poyrazoğlu ile okul müdür yardımcımız Nurullah OLGUN´u kabul ettiler. Öğrencilerimizi tebrik eden Sayın Valimiz, bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dilediler ve öğrencilerimizi ödüllendirdiler.