Etiket Sonuçları: sosyal bilimler

Ekm

Şehit Fırat Torunoğlu Ortaokulundan okulumuz Sosyal Bilimler Lisesine tanıtım gezisi düzenlendi. Okulumuzu ziyaret eden 8. sınıf öğrencileri ile okul rehber öğretmenlerine okulumuzun fiziki, akademik, sosyal ve kültürel projeleri ve başarılarımız tanıtıldı. Okulumuzun tanıtımında Okul Müdürümüz Mehmet Şakir DENİZ bizzat kendisi bulunarak öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Okul Müdürümüz Mehmet Şakir DENİZ ile Okul Rehber Öğretmenlerimiz Halil Kaya ve Sümeyye ERCAN'a, Şehit Fırat Torunoğlu Ortaokuluna ve Müdürü Muğdat ŞAHİNER'e teşekkür ediyoruz.
Ortaokullarımızı Sosyal Bilimler Lisesimize davet ediyoruz.

Şbt

TÜBİTAK 50.Bilim Olimpiyatlarında Erciş ilçemizden bölge sergisine çağırılan 4 projeden biri de okulumuzdan. ERCİŞİN HAFIZASI adlı Coğrafya projemiz ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Bölge Finali Sergisindeyiz. Emekleri nedeniyle Coğrafya öğretmenimiz Hatice Altınışık´ı ve proje sahibi öğrencimiz Yüsra Taş´ı tebrik ediyoruz.