T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / ERCİŞ - Erciş Sosyal Bilimler Lisesi

eTWINNING PROJELERİNDE EN ÇOK KALİTE ETİKETİ İLE VAN 1.SİYİZ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında yürütülen eTwinning projelerinin kalite etiketi ödüllerinin açıklanmasının ardından okulumuz 3 Ulusal , 1 Avrupa Kalite etikerine layık görülmüştür. Van ili genelinde Toplam 28 Kalite etiketi alan projeler içinden 4 kalite etiketini okulumuz adına alarak en çok ödül alan okul olarak 1.liği Tuşba Anaokulu ile paylaşmaktayız. 

Projeler sürecinde eTwinning Kulübümüzden maddi, manevi hiç bir desteğini esirgemeyen, öğrencileri geliştirecek her şeye destek veren Okul Müdürümüz Mehmet Şakir DENİZ'e , idareci kadromuza ve projeleri yürüten İngilizce Öğretmenimiz Rumeysa CRIST' e teşekkür ediyoruz. 

Projelerde görev alarak okul derslerine ek olarak bu projeler için vakit ayıran, gerek okul içinde, gerekse bilgisayar ve telefon başında emek harcayan çalışkan öğrencilerimizin hepsini tebrik ediyoruz. 

Projelerde görev alan öğrencilerimiz :

Abdullah Uçar, Bahar Demir, Beliz Dinç, Beyza Kaya, Ecenur Durmaz, Eylül Yaren Uçan, Ezgi Nilay Beyiş, Fatih Çeber,  Fatma Bülbül, Gamze Güneş, Görkem Menekşe, Hüseyin Albayrak, İrem Nemli, Mukaddes Çelik, Özden Yaren Uçak, Özcan Eren İşgören, Seray İnci, Sima Çağlar, Ulaş Baran, Zeynep Babat, Zeynep Durmuş

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün tebrik haberi :

https://van.meb.gov.tr/www/2020-e-twinning-proje-odulleri/icerik/2185

14-11-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.11.2020 - Güncelleme: 20.01.2023 22:40 - Görüntülenme: 1067
  Beğen | 35  kişi beğendi