OXFORD BİG READ'DE 3 ÖĞRENCİMİZ BÖLGE FİNALİSTİ

Bu yıl 12.si düzenlenen Oxford Big Read yarışmasında 3 öğrencimiz bölge finalisti oldu. Marmara-Trakya, Doğu-Güneydoğu, Ege-Akdeniz ve İç Anadolu-Karadeniz bölgesi olarak 4 bölgeden finalistlerin seçildiği yarışmada 10 A sınıfından Mine Nisa ULUTAŞ, 10 C sınıfından Zehranur BEYAZSU ve 11 F sınıfından Zilal Ceren GÜLDAL Doğu ve Güneydoğu Bölgesindeki rakipleri arasında Bölge Finalisti olmaya hak kazandılar.  10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz ulusal yarışma için okudukları kitabın eleştirisini yapıp bir video çekerek, yepyeni bir formatta proje ile yarışmaya katıldılar. Yaş sınırlamasından dolayı global yarışmaya katılamayacak olan son sınıflarımızı, üniversiteler arasında düzenlediğimiz Oxford Readers' Academy yarışmasına hazırlamayı hedefliyoruz. Bu kategoride her sınıfın ulusal kazananı, önümüzdeki sene gerçekleşecek Oxford Readers' Academy Competition Workshop etkinliğine, üniversiteli arkadaşları ile birlikte katılmaya hak kazanacak.

Yarışmaya katılım sağlayan 10.sınıf öğrencilerimiz Sefanur YILDIZ, Dilek AVCI, Öznur NAMLIOĞLU, Azra DENİZ, Helin UÇAR ve İklim Miray GÖL'e teşekkür ediyor, finalist olan öğrencilerimiz Mine Nisa ULUTAŞ, Zehranur BEYAZSU ve Zilal Ceren GÜLDAL'ı ve danışman öğretmenleri Rumeysa CRIST'i tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizin finale kalan kitap eleştirisi yaptıkları videolarını haberimizde bulabilirsiniz.

10-05-2022

Yayın: 10.05.2022 - Güncelleme: 10.05.2022 21:02 - Görüntülenme: 536