Erciş Sosyal Bilimler Lisesi

Müdür 0505 816 47 08
Kışla Mah. Çiçek Cad. NO/3 , Erciş/VAN
Vizyon
Evrensel değerleri temel alarak yaptığı eğitim, öğretim ve araştırma faaliyetleriyle her alanda yetkin, yaratıcı, girişimci, ahlaki değer ve toplumsal sorumluluk sahibi üstün nitelikli bireyler yetiştirmeyi, topluma ve çevreye duyarlı yüksek nitelikli bilimsel ve kültürel çalışmalar yapmayı ve insanlığın yararına sunmayı görev edinmiş, içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji ve bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiyenin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek,kültürüne ve değerlerine bağlı, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek ve üniversiteye hazırlamak.
Yatakhane Koğuşu :23
kalorifer
İngilizce , Almanca, Osmanlı Türkçesi
servis gerekmiyor
il merkezine 100 km uzaklıktadır okulumuz ilçe merkezindedir.